Η δύναμή μας.

1. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ του καταστήματος  2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ που είναι όλοι συνεταιριστικά μέλη της ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΚΟΙΝΣΕΠ και που το 50% τουλάχιστον ανήκουν στους συνανθρώπους μας των ειδικών κοινωνικών ομάδων.

2. ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας, που  υποστηρίζουν τη δράση μας και στέκονται αλληλέγγυοι στην κοινωνική μας παρέμβαση.

3. Η ΑΡΣΙΣ Κ.Ο.Υ.Ν (με όλους τους ανθρώπους της) που εμπνεύστηκε τη δημιουργία μας, μας στηρίζει από την πρώτη στιγμή, μας καθοδηγεί και μας εμπνέει.

4. T0 ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (ΙΣΝ), που με τη πολύτιμη δωρεά του ποσού των 75.000 €, μας έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα.

5. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, που εγκρίνει τον κοινωφελή μας σκοπό και μας στηρίζει τροφοδοτώντας μας διαρκώς με επαναχρησιμοποιήσιμα αντικείμενα προς πώληση.

6. Οι ΠΕΛΑΤΕΣ μας, που αγοράζουν συνειδητοποιημένα από τη 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ο,τι τους χρειάζεται και γνωρίζουν ότι τα λίγα χρήματα που δίνουν για τα πολύ φθηνά προϊόντα μας, πηγαίνουν σε καλό σκοπό.

7. Οι ΤΙΜΕΣ μας, που είναι πάρα πολύ χαμηλές, γιατί το αρχικό κόστος των προϊόντων μας είναι σχεδόν μηδενικό.

Οι τιμές μας είναι ίσες με το άθροισμα της αρχικής μηδενικής αξίας, του κόστους συλλογής, μεταφοράς, καθαρισμού, απολύμανσης, επιδιόρθωσης (εφόσον απαιτείται), ηλεκτρονικής ταυτοποίησης, του λειτουργικού κόστους του καταστήματος και του φόρου προστιθέμενης αξίας για την ελληνική οικονομία.

Οι τιμές μας είναι πάρα πολύ χαμηλές, γιατί δεν εμπεριέχουν ιδιωτικό εμπορικό κέρδος, αλλά μόνο κοινωνική ωφέλεια.

8. Ο μελετημένος ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  και η ΟΡΓΑΝΩΣΗ της ΄΄2ης ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ΄΄.

Η ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΚΟΙΝΣΕΠ και το κατάστημα ΄΄2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ΄΄ για λόγους συνεταιριστικής διαφάνειας, φορολογικής συνείδησης και σύγχρονης αντίληψης για την λειτουργία της αγοράς, οργανώθηκε με όρους σύγχρονης επιχειρηματικής οντότητας.

Μηχανογραφήθηκε και εντάχθηκε στην ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Όλα τα προϊόντα που συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και πωλούμε καταχωρούνται ηλεκτρονικά στην αποθήκη μας και διακινούνται ηλεκτρονικά.

Τα προϊόντα σκανάρονται στο ταμείο και διατίθενται στον πελάτη με ηλεκτρονικό παραστατικό που παρέχει τη δυνατότητα επαλήθευσης γνησιότητας με QR- code.